preloader

Hakkımızda

Akat, yerli ve milli ticari ve ahlaki değerleri esas alan, faaliyet alanının evrensel kriterlerini göz ardı etmeden bu değerleri profesyonel bakışın enginliği ve derinliği ile modern dünyaya ve değerli yatırımcı ve müşterilerine, özenle hazırlanmış bir zenginlik olarak sunan, öncü bir kurum olmayı hedeflemektedir.

2024 yılında limited şirketi olarak kurulan Akat, kısa zamanda bünyesine katacağı diğer şirketlerle ve yatırımlarla, gireceği sektörlerde büyüyerek güçlü ve saygın şirketler grubu hâline gelecektir.

Akat, Şarrukin ana markası altında, Danışmanlık faaliyetlerini Rimush, Pazarlama faaliyetlerini Maniştusu, Turizm faaliyetlerini Şarkali, Dış ticaret faaliyetlerini Naramsin markaları ile hizmet kalitesini güvence altına alarak, bu sektörlerdeki yerini ve başarılarını her geçen gün arttıracaktır.

Türkiye ve Dünya’nın pek çok yerinde çalışma ofisleri kuracak olan Akat,  local yatırımcılar ve müşterileri ile doğrudan temas içinde olacaktır.

Akat, değerleriyle ilgili fikrî çerçeveyi belirlerken hukuki ve ahlaki kaynakları esas alır ve bağlıdır. Değişken  yaklaşımlardan ve polemiklerden özenle kaçınır.

Akat, yatırımcılarına ve müşterilerine kendisinin inanmadığı, içselleştirmediği projeler sunmaktan ve teklifler vermekten kaçınır. Gizli niyetler taşımaz, örtülü hedeflere yönlendirmeye çalışmaz.

Akat, sektörlerdeki faaliyetlerinin doğru ve sade olarak anlaşılmasının, muhatablarının anlama imkânıyla sınırlı olduğunun bilincindedir. Bu nedenle kolay anlaşılır bir dil kullanmaktadır.

Akat, ticari faaliyetlerine herkesin rahatlıkla ve güvenle katılabilmesi için yapacağı sözleşmeler yasal ve anlaşılırdır. Sözleşme kurallarına azamî özen gösterir.

arArabic